Wie zijn wij?

In 1973 is VIANOVA (voorheen de Belgische Evangelische Zending) in Vlaanderen gestart met Het Goede Boek voor de verspreiding van christelijke boeken, muziek, films en geschenkartikelen. Er zijn twee winkels in Genk en Kortrijk. Deze zijn in de eerste plaats bedoeld om gelovigen op te bouwen in hun christelijk leven en om hen die meer willen weten van het christelijke geloof van materialen te voorzien.

Sinds 2021 is Het Goede Boek uitgegroeid tot een zelfstandige organisatie met zijn eigen bestuur. Sinds die tijd is de nadruk ook steeds meer gericht op de ontmoeting van andere christenen naast de verspreiding van Bijbels en andere christelijke lectuur.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Allereerst vinden wij ontmoeting belangrijk en u kunt in al onze winkels terecht voor een goed gesprek over een gezellige koffie. Of het nu in Kortrijk als Koffieklap of in het limburgse bij een tasje koffie gebeurt, de ontmoeting van broeders en zusters die in vrede gebeurt is altijd een zegen!

U vindt in onze winkels een ruim assortiment aan Bijbels, christelijke lectuur en evangelisatiematerialen. We helpen iedere klant persoonlijk in de zoektocht naar de gepaste boeken. Ook voor een passend geschenk bent u in Het Goede Boek op de juiste plaats. We hebben een gevarieerd gamma aan wenskaarten en artikelen met christelijke symbolen en teksten voor zowel jong als oud. Kunt u zelf geen geschikt geschenk bedenken? Geef dan een geschenkbon! De waarde bepaalt u zelf en de ontvanger kiest er een leuk cadeau voor.

Bestellen?

Behalve via de webshop kunt u eveneens telefonisch of via e-mail bestellen. Een vriendelijke medewerker zal u zeker verder kunnen helpen. Contactgegevens vindt u op de bovenaan via 'Contact'.

Vrijwilligers

Bij Het Goede Boek werken we met vaste vrijwilligers in onze winkels. Dit zijn christenen die de doelstellingen van Het Goede Boek willen ondersteunen. Zij zetten zich in in de verschillende taken van het winkelwerk en hebben voeling met de Bijbel en christelijke lectuur. Maar belangrijker nog, ze hebben een hart voor mensen.

Heeft u interesse om vrijwilliger te worden? Neem dan contact met ons op via info@hetgoedeboek.be