Wie zijn wij?

In 1973 is VIANOVA (voorheen de Belgische Evangelische Zending) in Vlaanderen gestart met Het Goede Boek voor de verspreiding van christelijke boeken, muziek, films en geschenkartikelen. Er zijn twee winkels in Genk en Kortrijk. Deze zijn in de eerste plaats bedoeld om gelovigen op te bouwen in hun christelijk leven en om hen die meer willen weten van het christelijke geloof van materialen te voorzien.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

U vindt in onze winkels een ruim assortiment aan Bijbels, boeken rondom geloofsopbouw en pastoraat, christelijke romans, naslagwerken, gedichtenbundels, geschenkboekjes, levensverhalen, materialen voor kinder- en jongeren- en gemeentewerk. We helpen iedere klant persoonlijk in de zoektocht naar de gepaste boeken.

Naast boeken bieden onze winkels een grote variëteit aan christelijke muziek. Van kerkelijke aanbiddingsliederen en instrumentale melodieën tot christelijke rock en dance, u kan het bij ons vinden. Verder hebben wij ook diverse christelijke films zoals verfilmde bijbelverhalen, speelfilms en documentaires met een christelijke boodschap.

Ook voor een passend geschenk bent u in Het Goede Boek op de juiste plaats. We hebben een gevarieerd gamma aan wenskaarten en artikelen met christelijke symbolen en teksten voor zowel jong als oud. Kunt u zelf geen geschikt geschenk bedenken? Geef dan een geschenkbon! De waarde bepaalt u zelf en de ontvanger kiest er een leuk cadeau voor.

Bestellen?

Behalve via de webshop kunt u eveneens telefonisch of via e-mail bestellen. Een vriendelijke medewerker zal u zeker verder kunnen helpen. Contactgegevens vindt u op de bovenaan via 'Contact'.

Vrijwilligers

Bij Het Goede Boek werken we veel met vaste vrijwilligers in onze winkels. Dit zijn christenen die de doelstellingen van Het Goede Boek en VIANOVA willen ondersteunen. Zij zetten zich in in de verschillende taken van het winkelwerk en hebben voeling met christelijke boeken, muziek en/of film.

Heeft u interesse om vrijwilliger te worden? Neem dan contact op met de winkel in uw buurt (zie 'Contact' bovenaan).