Nieuwe openingsuren vanaf 1 juli 2021

Vanaf 1 juli 2021 zullen de openingsuren van de winkels van Het Goede Boek wijzigen! Voor de winkel in Kortrijk: Gesloten op maandag, dinsdag en woensdag. Donderdag: 10u00-18u00 Vrijdag: 10u00-18u00 Zaterdag: 10u00-17u00 Voor de winkel in Genk: Maandag: gesloten Dinsdag: 10u00-18u00 Woensdag: 10u00-18u00 Donderdag: 10u00-18u00 Vrijdag: gesloten Zaterdag: 10u00-17u00 We heten jullie van harte welkom tijdens onze nieuwe openingsuren.

Info over Het Goede Boek

Beste vrienden, contact gemeenten, klanten van Het Goede Boek, In de eerste plaats willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie betrokkenheid bij en voor het ondersteunen van Het Goede Boek. Het is bemoedigend om te zien hoe God Het Goede Boek gebruiken wilt om gelovigen toe te rusten, contacten te leggen en een lichtpunt te zijn in haar omgeving. Er is in de afgelopen jaren echter veel veranderd. De maatschappij waarin we leven is hectischer geworden. Meer en meer mensen kopen hun boeken online of maken gebruik van online video’s en podcasts voor hun geestelijke groei en ontwikkeling. Ook de pandemie heeft onze koopgewoonten veranderd. (...)

Belangrijk bericht van VIANOVA

Na een eerlijke evaluatie rondom Gods roeping voor onze zending, geloven we dat het goed is dat we als VIANOVA ons terugtrekken uit de literatuurbediening. We geloven echter in het belang van een goede literatuurbediening voor de kerken en willen dan ook de mogelijkheid bieden aan kerken of organisaties om de literatuurbediening over te nemen. (...)

2019-06 Bestellen zonder account vanaf nu mogelijk

Wens je een aankoop te doen zonder je eerst te moeten registreren? Dat is vanaf nu mogelijk. In de winkelwagen kan je nu kiezen voor de optie om door te gaan zonder een account aan te maken.

2019-02 Vernieuwde webshop

Welkom op de vernieuwde webshop. Deze is momenteel nog niet helemaal af, we werken er achter de schermen hard aan om dit zo snel mogelijk in orde te krijgen. Hierdoor kan het zijn dat je bepaalde boeken nog niet in het assortiment terugvindt. Deze kun je gerust bestellen via een van de winkels (zie 'Contact' bovenaan). OPGELET: de accounts van de vorige webshop zijn niet meer beschikbaar. Je zal dus een nieuw account moeten aanmaken om een bestelling te plaatsen.