Gevaarlijke vondst

   Bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

In dit spannende boek ga je op avontuur in Israel.

Tekst achterflap

De steen was wit, spierwit. En rond. Maar toch ook wat hoekig. Of toch rond? Roos fronste. Het leek of de steen van vorm veranderde. Iedere keer als ze met haar ogen knipperde zag ze weer wat anders. De opa van Roos is edelsteendeskundige. Als een vriendin van hem, de archeoloog Jennifer, in Israël een raadselachtige steen vindt, roept ze zijn hulp in. Opa gaat naar de plek van de opgraving om onderzoek te doen en Roos mag mee! Wanneer ze in Jeruzalem aankomen, is iedereen in rep en roer. De steen is gestolen en de politie doet geheimzinnig. Samen met haar vrienden Lisa en Kenzo ontdekt Roos meer over de bijzondere vondst. Is het mogelijk dat de steen helpt om met de God van de Bijbel te praten? Voor ze het weten, raken de kinderen en opa verwikkeld in een gevaarlijke situatie! Misschien ken je Roos, Lisa, Kenzo, opa en Jennifer al van de televisieserie ‘De Diamant’ die door Family7 wordt uitgezonden. In dit spannende boek ga je mee op avontuur in Israël. De hoofdpersonen bestaan echt, maar dit verhaal is verzonnen.

Slogan/Promotie

Misschien ken je Roos, Lisa, Kenzo, opa en Jennifer al van de televisieserie ‘De Diamant’ die door Family7 wordt uitgezonden. In dit spannende boek ga je mee op avontuur in Israël. De hoofdpersonen bestaan echt, maar dit verhaal is verzonnen.

Biografie

Lisette van de Heg (1966) is tekstschrijver. Ze gelooft in de kracht van verhalen. Vanaf de dag dat ze leerde lezen, ging er een wereld voor haar open. Ze verslond zoveel mogelijk teksten en vond het leuk om zelf verhaaltjes te verzinnen. Met haar debuutroman won ze meteen de prijs voor het beste christelijke boek. Er volgden meerdere titels, waaronder een prentenboek en een verhalenbundel. Nu heeft ze de populaire tv-serie ‘De Diamant’ tot een spannend jeugdboek bewerkt. Op www.lisettevandeheg.nl vind je meer informatie over Lisette en haar schrijfwerkzaamheden.

Details

  EAN :9789492959867
  Auteur: 
  Uitgever :Scholten Uitgeverij B.V.
  Publicatiedatum :  25-06-2020
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :215 mm
  Breedte :152 mm
  Dikte :12 mm
  Gewicht :189 gr
  Voorraad :Bestelbaar
  Aantal bladzijden :116
  Kernwoorden :  jeugd spannend avontuur young adult