Gods Woord is één!

Vanuit de Hebreeuwse compositie de Bijbel lezen

    Beschikbaar

Korte beschrijving/Annotatie

Vanuit de Hebreeuwse compositie de Bijbel lezen.

korte beschrijving

Als bijbelleraar geeft Jacob Keegstra veel lezingen over Gods Woord. Daarbij wil hij christenen toerusten in Gods beloften over Israël. Eerder is verschenen het boek: Gods Profetische feesten. Jacob is getrouwd met Hennie en ze hebben samen twee kinderen. Hij is theoloog, filosoof, econoom en ingenieur. Hij is voorzitter van de Nederlandse afdeling van de Inter- national Christian Embassy Jerusalem, (ICEJ).

Recensie/Quote

Zoals God de Schepper is van hemel en aarde, is ook Zijn Woord één grote schepping. Dit boek wil de compositie en de schoonheid van Gods Woord laten zien. In ieder Bijbelgedeelte zijn het begin en het einde van belang. Die geven als het ware een kader aan, waarbinnen God iets duidelijk wil maken. Zoals Jezus zei: Ik ben de Alfa en de Omega, het Begin en het Einde. In de opbouw van Gods Woord, draait het naast het begin en het einde, vooral om het centrum. Dat middelpunt geeft de centrale boodschap van God weer. Aan de hand van de Hebreeuwse compositie wordt u meegenomen langs de Wet, Profeten en Geschriften. Deze vormen een samenhang met de Evangeliën, Brieven en Openbaring. Zijn Woord is één, zoals God Zelf één is.

Citaat van vorige beoordeling

Het boek van Jacob Keegstra is een aanrader voor gelovigen die willen groeien in een diepere liefde en kennis van God en Zijn woord. De schrijver neemt ons mee naar de rijkdommen van Gods woord vanuit een Hebreeuwse manier van bijbellezen. Koop en bestudeer het en u zult gezegend worden.

Details

  EAN :9789492959249
  Auteur: 
  Uitgever :Scholten Uitgeverij B.V.
  Publicatiedatum :  10-11-2018
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :145 mm
  Breedte :211 mm
  Dikte :18 mm
  Gewicht :278 gr
  Voorraad :Beschikbaar
  Aantal bladzijden :120
  Kernwoorden :  hebreeuws;icej;israël;jacob keegstra;theoloog