Christelijke Kids Tv Deel 1

   Beschikbaar

Korte beschrijving/Annotatie

Meer dan 150 minuten Bijbelse inspiratie! 

- Krummel
Krummel de rups voelt zich zo verschrikkelijk gewoon. Hij is niet zo sterk als de mier. Hij heeft geen grappig huisje op zijn rug zoals de slag. Hij heeft zelfs niet van die mooie stippen die het lieveheersbeestje heeft. Hij is gewoon. Misschien vind jij jezelf ook wel te gewoon, net als Krummel. Een onvergetelijk verhaal over bijzonder zijn.
- Wat zegt de Bijbel?
Vlotte animatieserie waarin de Bijbel spelenderwijs begrijpelijk gemaakt wordt voor kinderen. Met vragen als 'Wat is er allemaal in de Bijbel te lezen? Hoe is de Bijbel samengesteld? Wie heeft de Bijbel geschreven?' Kinderen leren op een leuke manier over het doel van het belangrijkste boek ter wereld.
- Chi Rho
De 12-jarige Cora staat voor een raadsel als haar vader, een beroemde Bijbelexpert, plotseling verdwijnt. Hij blijkt ontvoerd te zijn door de gemene Hreel, die de professor nodig heeft om de Bijbelse verhalen ongedaan te maken. Met behulp van een tijdmachine reist Cora naar de Bijbelse tijd om haar vader te redden uit handen van Hreel.
- Story Keepers
Een animatieserie die zich afspeelt in het Rome van de eerste eeuw. De wrede keizer Nero probeert de christenen in zijn rijk te arresteren maar die doen er natuurlijk alles aan uit handen te blijven van de Romeinse soldaten. Dan wordt bakker Ben, een van de leiders, toch opgepakt. De andere christenen zijn bang maar houden moed door elkaar de verhalen over Jezus te vertellen.
- En nog veel meer... 

Details

  EAN :9789492189103
  Auteur: 
  Publicatiedatum :  27-08-2015
  Formaat :Video
  Taal :Nederlands
  Voorraad :Beschikbaar