Zo gezegd...

harmonieuze communicatie in Bijbels perspectief

    Beschikbaar

korte beschrijving

Het schrijversduo Martine de Wit en drs. L. de Wit weet in dit boek hun afzonderlijke kennis van communicatie en theologie te bundelen. Martine studeerde communicatie aan de Hogeschool in Rotterdam en drs. L. de Wit heeft na zijn studie theologie in zijn jarenlange pastorale praktijk veel ervaring opgedaan in het gemeenteleven.

Recensie/Quote

Binnen de kerkelijke gemeente wordt veel gecommuniceerd. Gemeenteleden, ambtsdragers, jongeren én ouderen zoeken contact en verbinding door gesproken en niet-uitgesproken woorden. Veel belangrijker in de gemeente is de prediking van Gods Woord. Op die manier wil God Zelf verbinding maken met behulp van woorden. In dit boek wordt theoretisch én praktisch nagedacht over de basis onder alle communicatie en over manieren om tot goede communicatie te komen. Daarbij maken de auteurs gebruik van bestaande communicatiemodellen, maar brengen ze ook nieuwe ideeën in. De concrete uitwerking van diverse werkvormen en zaalopstellingen zal bijdragen aan een prettige en constructieve omgang met jongeren en ouderen in de gemeente.

Citaat van vorige beoordeling

Zo gezegd … Harmonieuze communicatie in Bijbels perspectief Binnen de kerkelijke gemeente wordt veel gecommuniceerd. Gemeenteleden, ambtsdragers, jongeren én ouderen zoeken contact en verbinding door gesproken en niet-uitgesproken woorden. Nog veel belangrijker in de gemeente is de prediking van Gods Woord. Op die wil God Zelf verbinding maken met behulp van woorden. En dat is de basis van communicatie. In dit boek wordt theoretisch én praktisch nagedacht over de basis onder alle communicatie en over manieren om tot goede communicatie te komen. Daarbij maken de auteurs gebruik van bestaande communicatiemodellen, maar brengen ze ook nieuwe ideeën in. De concrete uitwerking van diverse werkvormen en zaalopstellingen zal zeker bijdragen aan een prettige en constructieve omgang met jongeren en ouderen in de gemeente. Doelgroep: ambtsdragers, jeugdwerkers, gemeenteleden, geïnteresseerden in communicatie

Details

  EAN :9789402904437
  Auteur: 
  Uitgever :'t Gulden Boek (CBC)
  Publicatiedatum :  18-10-2017
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :147 mm
  Breedte :216 mm
  Dikte :15 mm
  Gewicht :320 gr
  Voorraad :Beschikbaar
  Aantal bladzijden :256