Bijbel NBV21 Compact Pastel

geleverd in foedraal

   Niet bestelbaar


Tekst achterflap

De NBV21 combineert al het goede van de Nieuwe Bijbelvertaling met alles wat er nog beter kon. Het resultaat: een vertaling die vertrouwd voelt en als nieuw. Dit is dé bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden bijbellezers. De NBV21 brengt je dicht bij de bron. Dit is de compacte editie van de NBV21, voor als je graag een klein formaat bijbel gebruikt. Het kleine formaat, 100 x 150 mm, maakt dat je deze bijbel gemakkelijk meeneemt, naar de kerk of naar bijbelstudie. Deze pastel-variant heeft een zacht uiterlijk en geeft een zacht gevoel. De ton-sur-ton opbouw van de zachte pastelkleuren, het fijne materiaal, gecombineerd met de subtiele schittering van het folie, maakt van deze bijbel een prachtig sieraad. Deze editie wordt geleverd in een beschermende koker.

Korte beschrijving/Annotatie

Dit is de compacte editie van de NBV21. Het kleine formaat, 100 x 150 mm, maakt dat je deze bijbel gemakkelijk meeneemt. Deze editie wordt geleverd in een beschermende koker.

Slogan/Promotie

De tactiele ervaring van het NBV21-ontwerp komt in de Compact Patel prachtig tot zijn recht. De ton sur ton opbouw van de zachte pastelkleuren, het fijne materiaal , gecombineerd met de subtiele schittering van het folie maakt van deze bijbel een prachtig sieraad. Deze titel wordt geleverd in een beschermend foedraal.

Details

  EAN :9789089124098
  Auteur: 
  Uitgever :Nederlands Bijbelgenootschap
  Publicatiedatum :  14-10-2021
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :113 mm
  Breedte :168 mm
  Dikte :38 mm
  Gewicht :491 gr
  Voorraad :Niet bestelbaar
  Aantal bladzijden :1200
  Kernwoorden :  bijbel;bijbelvertalingen;nbv21;nieuwe bijbelvertaling 2021