NBV21 Edge Lined-editie

lederen omslag, in luxe verpakking

€ 175,00 € 150,00

   Nog niet beschikbaar


Tekst achterflap

De NBV21 combineert al het goede van de Nieuwe Bijbelvertaling met alles wat er nog beter kon. Het resultaat: een vertaling die vertrouwd voelt en als nieuw. Dit is dé bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden bijbellezers. De NBV21 brengt je dicht bij de bron. De Edge Lined-editie van de NBV21 is een bijzondere uitgave. Vervaardigd van hoogwaardige materialen, met de hand tot in de kleinste details afgewerkt en geleverd in een luxe verpakking. Elk exemplaar is uniek. Dit is een bijbel voor het leven. Het omslag is gemaakt van soepel zwart geitenleer. Het genaaide boek heeft speciale schutbladen die qua kleur en gevoel naadloos aansluiten op het leer van het omslag, waardoor deze bijbel zeer prettig in de hand ligt en soepel openslaat.

Korte beschrijving/Annotatie

De luxe editie van de NBV21 is een bijzondere uitgave. Vervaardigd van hoogwaardige materialen, met de hand tot in de kleinste details afgewerkt en geleverd in een luxe verpakking.

Slogan/Promotie

De Edge Lined-editie van de NBV21 is een bijzondere uitgave. Vervaardigd van hoogwaardige materialen, met de hand tot in de kleinste details afgewerkt en geleverd in een luxe verpakking. Elk exemplaar is uniek. Dit is een bijbel voor het leven. Het omslag is gemaakt van soepel zwart geitenleer. Het genaaide boek heeft speciale schutbladen die qua kleur en gevoel naadloos aansluiten op het leer van het omslag, waardoor deze bijbel zeer prettig in de hand ligt en soepel openslaat. De luxe verpakking heeft niet alleen toegevoegde waarde als geschenkdoos, maar is ook bedoeld om de bijbel in te bewaren. Door hem liggend te bewaren, blijft deze editie het langst mooi. De Edge Lined-editie wordt ook wel een sprekersbijbel genoemd, dit omdat hij zo fijn openslaat. En een zeer waardevol cadeau bij bijzondere gelegenheden. 250 genummerde exemplaren Van deze luxe uitgave worden de eerste 250 exemplaren genummerd. De genummerde exemplaren krijgen een sticker op de verpakking. Extra exclusief!

Details

  EAN :9789089124050
  Auteur: 
  Uitgever :Nederlands Bijbelgenootschap
  Publicatiedatum :  13-10-2021
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Voorraad :Nog niet beschikbaar
  Aantal bladzijden :1500