Raket naar de maan

Op de maan voelt alles lichter, behalve heimwee

    Bestelbaar


Tekst achterflap

Eddy en Debbie gaan naar de maan. Ze hebben er veel plezier. Als ze ‘s avonds in hun raket in bed liggen krijgt Eddy ineens een zwaar gevoel in zijn buik. Hij heeft last van heimwee. Wat nu? “Ik vind het een superleuk boek.” Danny, bijna 7 jaar en toekomstig astronaut. Met een bijdrage van Linda Klein, klinisch psycholoog.

Recensie/Quote

Raket naar de maan is een prachtig geïllustreerd prentenboek; door mee te gaan op ontdekkingsreis doen jonge lezers nieuwe ervaringen op. Jonge kinderen vinden misschien herkenning bij Eddy die heimwee krijgt en ontdekt dat dat helemaal niet gek is. De weetjes over heimwee achterin het boek van klinisch psycholoog Linda Klein zijn zeker een meerwaarde voor ouders/verzorgers en hun kinderen. Een prachtig geheel van avontuur en emoties. Allebei mag het er zijn!

Biografie

Michel de Boer (1966) tekent al sinds hij een potlood kan vasthouden. In 1999 bedacht hij het karakter Opa Knoest. Van deze vriendelijke opa verschenen vier titels in tien landen. Het werd de opstap om als zelfstandig illustrator en auteur aan de slag te gaan. Inmiddels heeft hij honderden boeken voorzien van illustraties en tientallen boeken geschreven. Zijn tekenstijl is zeer divers en kenmerkt zich, net als zijn manier van schrijven, door humor.

Details

  EAN :9789087820565
  Auteur: 
  Uitgever :Buddy Books
  Publicatiedatum :  10-09-2019
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :219 mm
  Breedte :217 mm
  Dikte :10 mm
  Gewicht :307 gr
  Voorraad :Bestelbaar
  Aantal bladzijden :32
  Kernwoorden :  heimwee;heimwee avontuur maan raket;maan;raket;vriendschap