Romeinen

Leven uit genade

    Print-on-demand (POD)


Korte beschrijving/Annotatie

Paulus legt in Romeinen een geweldig geloofsfundament. Michael Eaton heeft over de hele wereld al duizenden mensen hierbij geholpen. De 16 hoofdstukken zijn verdeeld in 77 korte studies.

Tekst achterflap

Romeinen wordt door velen gezien als het belangrijkste boek van Paulus. In deze Brief brengt de apostel alles wat de Bijbel ons wil vertellen tot een geweldige climax. Hoe kunnen wij rechtvaardig zijn tegenover God? Door Gods genade! Er is in Jezus geen veroordeling; niets kan ons scheiden van Gods liefde. Paulus beschouwt deze zekerheid als de kracht van het Evangelie. Hij zet in deze indrukwekkende Brief uiteen dat dit het fundament van het geloof is, waarop we ons leven mogen inrichten. Zo gaan we de kracht van het Evangelie ervaren. Daarom zou elke christen Romeinen in zijn geheel moeten lezen, herlezen en blijven lezen. Dit studieboek Michael Eaton neemt je vers voor vers mee door het Bijbelboek Romeinen. De 16 hoofdstukken die de Brief telt zijn verdeeld in 77 korte studies. De inhoud richt zich op de geïnteresseerde Bijbellezer, groepen Bijbellezers, studenten en predikers. Verwerkingsvragen Voor serieuze lezers en gespreksgroepen is deze uitgave verrijkt met vragen bij alle 77 studies (gratis verkrijgbaar via de webshop van The Grace Factory).

Slogan/Promotie

Paulus legt in Romeinen een geweldig geloofsfundament. Dit Bijbelboek wil je doorgronden. Dr. Eaton heeft over de hele wereld al duizenden mensen hierbij geholpen. De 16 hoofdstukken zijn verdeeld in 77 korte studies. De inhoud richt zich op de geïnteresseerde Bijbellezer, groepen Bijbellezers, studenten en predikers. Met verwerkingsvragen (gratis pdf).

Biografie

Dr. Michael A. Eaton (1942-2017) studeerde theologie in Groot-Brittannië, Zambia en Zuid-Afrika. Zijn kerk stond in de sloppenwijken van Nairobi. Eatons onderwijs wordt over de hele wereld gebruikt. Het standaardwerk van zijn theologie is door The Grace Factory in het Nederlands uitgebracht als ‘Vrijgesproken, genade en verantwoordelijkheid opnieuw doordacht’.

Details

  EAN :9789083117270
  Auteur: 
  Uitgever :Vrije Uitgevers, De
  Vertaler : Carel de Vink
  Publicatiedatum :  12-08-2021
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :240 mm
  Breedte :160 mm
  Dikte :19 mm
  Gewicht :535 gr
  Voorraad :Print-on-demand (POD)
  Aantal bladzijden :298