G Kracht

God Gezin Gemeente Gerechtigheid

    Bestelbaar


Tekst achterflap

Dit boek wil je hebben als je wil leven voor de Koning. Eindelijk! De opvolger van De 4e Musketier, door Henk Stoorvogel en Theo van den Heuvel. Op fascinerende en zeer persoonlijke wijze nemen zij ons mee naar het geheim van een leven vol G-Kracht. Ontdek het geheim van een leven vol G-kracht en dompel je onder in de dynamiek van een goede relatie met God, Gezin, Gemeente en Gerechtigheid. De 1e G neemt je mee op een diep gaande manier mee voor wat het betekent om te leven als aanbidder. Om alle kaarten te zetten op God als hoogste doel en diepste vrede. De 2e G daagt mannen uit op die drie wezenlijke en tegelijk kwetsbare gebieden van huwelijk, vaderschap en vriendschap. aan de man? De 4e G spreekt over recht en gerechtigheid. Hoe kunnen wij deel worden van Gods missie om alles wat krom is recht te maken? Deze hoofdstukken zijn geboren vanuit vriendschap met drie mannen die hun beste energie spenderen om slaven te bevrijden,armen toekomst te geven en vervolgden hoop: Phil Hyldgaard, Tiemen Westerduin, Gertjan Bouma.

Korte beschrijving/Annotatie

Puttend uit Gods Woord, de ervaringen van verschillende mensen en met veel voorbeelden en verhalen werken de auteurs ieder thema uit in vier vlot te lezen en bondige hoofdstukken.

Biografie

De auteur Henk Stoorvogel en Theo van den Heuvel hebben de afgelopen drie weken weer de karakterweekeinden georganiseerd van de 4e Musketier. In Noorwegen waar ruim 150 man de ultieme uitdaging aan gingen en het weekeind in Schotland waar dit keer ruim 300 man aanwezig was. Het thema voor de komende 4 jaar bij de 4e Musketier blijft G-Kracht. Ook voor de Muskatlon 2015 waar ruim 400 man aan deelnemen zal in het teken staan van G-Kracht. 8 mei ruim 180 man naar Uganda om daar te lopen en te fietsen voor gerechtigheid. 29 mei ruim 150 man Israel om daar te lopen en te fietsen voor gerechtigheid. 30 mei ruim 100 man naar Kenia om daar de Killamanjaro berg te beklimmen.

Inhoudsopgave

De 1e G neemt je mee op een diepgaande manier mee voor wat het betekent om te leven als aanbidder. Om alle kaarten te zetten op God als hoogste doel en diepste vrede. Het wil dieper doordringen in het geheim van het Godsvertrouwen, zonder dit te ontleden of het van het mysterie te beroven. De 2e G daagt mannen uit op die drie wezenlijke en tegelijk kwetsbare gebieden van huwelijk, vaderschap en vriendschap. Juist daar waar het vinden van het grootste geluk en het ervaren van de diepste worsteling elkaar doorgaans het dichtste raken. De 3e G staat voor de gemeente. Wat heeft de man aan de kerk en wat heeft de kerk aan de man? Waarom gaan er meer vrouwen naar de kerk dan mannen? Waarom vinden veel mannen de kerk oersaai, maar staan er over het algemeen genomen wel mannen op de preekstoel? Maar ook, waar haalden tallozen de moed vandaan om voor de groei van de kerk hun leven in de waagschaal te leggen? Hoe zagen zij toch de kerk? De 4eG spreekt over recht en gerechtigheid. Hoe kunnen wij deel worden van Gods missie om alles wat krom is recht te maken? Deze hoofdstukken zijn geboren vanuit vriendschap met drie mannen die hun beste energie spenderen om slaven te bevrijden, armen toekomst te geven en vervolgden hoop:

Slogan/Promotie

‘G-kracht’ is het 2e boek dat vanuit de internationale mannenbeweging de 4e Musketier wordt geschreven. Dit als vervolg op ‘Leven in dienst van de Koning’ gaat het boek in op vier hoofdthema’s (de 4 G’s) die binnen de snel groeiende beweging centraal staan: God, Gezin, Gemeente en Gerechtigheid.

Details

  EAN :9789079859184
  Auteur: 
  Uitgever :Scholten Uitgeverij B.V.
  Publicatiedatum :  09-12-2014
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :145 mm
  Breedte :210 mm
  Dikte :15 mm
  Gewicht :229 gr
  Voorraad :Bestelbaar
  Aantal bladzijden :224
  Kernwoorden :  4e musketier;gertjan bouma;henk stoorvogel;phil hyldgaard;scholten uitgeverij;theo van den heuvel;tiemen westerduin