Beschikbaar

Korte beschrijving/Annotatie

De Mannenbijbel bevat de complete bijbeltekst van de Herziene Statenvertaling, met daarbij 300 boeiende feiten, 70 biografieën van bijbelse mannen en tientallen infographics, foto's en landkaartjes.

Recensie/Quote

De Mannenbijbel bevat de complete bijbeltekst van de Herziene Statenvertaling, met daarbij heel veel aansprekende extra informatie voor mannen van nu. Tussen de bijbelverzen door staan korte tekstjes over leiderschap, geloof en verdieping. Ieder bijbelboek heeft een informatieve inleiding, daarnaast staan er in de Mannenbijbel meer dan 300 nieuwe, boeiende feiten, 70 biografieën van bijbelse mannen en tientallen infographics, foto's en landkaartjes. De Mannenbijbel: - Verduidelijkt de betekenis van het Woord van God - Legt verbinding tussen de tijd van de Bijbel en de praktijk van het leven van mannen nu - Stelt thema's als verantwoordelijkheid, geloof en verdieping op praktische wijze aan de orde - Brengt bekende en minder bekende mannen uit de Bijbel voor het voetlicht - Is verstaanbaar en betrouwbaar

Quote uit recensie van vorig werk

De Mannenbijbel is meer dan alleen het bestuderen van Gods Woord, het is een ontmoeting met de levensverhalen van mannen. Door heel deze Mannenbijbel staan diverse informatieve teksten die mij als man een spiegel voorhouden, die de mannelijke lezer uitdagen om zijn eigen leven te onderzoeken. Gedachten en visies die mannen oproepen om hun positie in te nemen en die mannen inspireren en bemoedigen.

Details

  EAN :9789065394026
  Auteur :
  Uitgever :Jongbloed, Uitgeversgroep
  Publicatiedatum :  18-04-2017
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :161mm
  Breedte :248mm
  Dikte :41mm
  Gewicht :1289gr
  Voorraad :Beschikbaar
  Aantal bladzijden :2200 b.
  Kernwoorden :  bijbel;geloof;geloofsopbouw;leiderschap;mannen;verantwoordelijkheid