5 Talen Van De Liefde Mannen Editie

€15,95

   Niet bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

Ben je gelukkig? Alleen wanneer je vrouw dat is.  

Je kent ze wel, de kenmerken van een gelukkig huwelijk: ze glimlacht wanneer ze je ziet, je verheugt je erop haar weer te zien, je hebt een goed seksleven, je respecteert en vertrouwt elkaar. Maar geldt dat ook voor jouw huwelijk? Het is mogelijk. Je hoeft alleen maar de juiste taal te spreken. 

Je vrouw heeft haar eigen, unieke manier van liefde tonen en liefde ervaren. Net als jij. De sleutel waarmee jullie elkaar gelukkig kunnen maken, ligt in jullie liefdestalen. 

Gary Chapman legt het allemaal uit in deze manneneditie van zijn internationale bestseller. Ontdek precies welke woorden en daden het meest voor je vrouw betekenen en wat ze het liefst van je wil. Ze zal ook jouw liefdestaal leren. (Denk niet meteen dat dat aanraken is, maar lees het boek - het zal je verassen.) Vind allebei het geluk en de voldoening van werkelijk en diep geliefd zijn. 

Gary Chapman is de auteur van onder meer de 5 talen van de liefde, 365 x liefdestalen en 12 dingen die je moet weten voor je gaat trouwen. Gary is directeur van Marriage en Family Life Consultans en geeft over de hele wereld seminars.

Details

  EAN :9789063536855
  Auteur: 
  Uitgever :Medema
  Publicatiedatum :  28-10-2019
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :135 mm
  Breedte :195 mm
  Dikte :12 mm
  Voorraad :Niet bestelbaar