Liefde en respect

de liefde waar zij naar verlangt, het respect dat hij nodig heeft

    Bestelbaar


Tekst achterflap

All You Need Is Love zongen de Beatles in de jaren 60. Maar huwelijkstherapeut en schrijver, Emerson Eggerichs, is het absoluut niet eens met die conclusie. Een groot aantal huwelijken loopt uit op een echtscheiding, juist omdat liefde alleen niet genoeg is.
Liefde en Respect is gebaseerd op woorden van Paulus. In Efeze 5 vers 33 staat: Maar ook voor elk van u geldt dat ieder zijn vrouw moet liefhebben als zichzelf, en dat een vrouw respect moet hebben voor haar man. Veel boeken benadrukken dat een man zijn vrouw onvoorwaardelijk moet liefhebben. Maar geen enkel boek spreekt over onvoorwaardelijk respect van de vrouw voor haar man. Daarin is dit boek uniek. Zij verlangt naar zijn liefde; hij heeft behoefte aan haar respect. En er is een duidelijke wisselwerking tussen die twee. Voor veel echtparen is respect het ontbrekende stukje van de puzzel.
De boodschap van dit boek is van groot belang voor iedereen die wil gaan trouwen, voor iedereen die getrouwd is en zijn of haar huwelijk wil verbeteren, en voor degenen van wie het huwelijk in zwaar weer is terechtgekomen, en die snakken naar herstel. Wil jij het huwelijk ervaren, zoals God het heeft bedoeld? Probeer het met Liefde en Respect.

Emerson en Sarah Eggerichs begonnen in augustus 1999 met de Love & Respect-conferenties voor echtparen. Inmiddels zijn vele mensen rijk in hun huwelijk gezegend door de boodschap die zij daar hebben meegekregen. Een aantal van die verhalen zijn in dit boek opgenomen.

Details

  EAN :9789060678770
  Auteur: 
  Uitgever :Gideon, Stichting Uitgeverij
  Vertaler : Heleen Sytsma
  Publicatiedatum :  28-09-2010
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :215 mm
  Breedte :140 mm
  Dikte :29 mm
  Gewicht :492 gr
  Voorraad :Bestelbaar
  Aantal bladzijden :366