Nee is oké

meer genieten, minder moeten

    Bestelbaar


Tekst achterflap

meer genieten, minder moeten

Iedereen 'pleaset': je maakt het een ander naar de zin, maar vergeet wat je zelf nodig hebt. Dat kan uit de hand lopen en leiden tot vermoeidheid, stress en frustratie. Je denkt dat je niet genoeg doet en anderen je eigenlijk niet mogen. Dat is de 'please disease'.
Carianne Ros en Michelle van Dusseldorp zijn ervaren therapeuten en zien het in hun praktijk keer op keer. Op basis van gesprekken met honderden mensen en grondige literatuurstudie ontdekten ze zeven 'pleasetypes'. In dit boek leggen ze deze uit. Via een eenvoudige test kan de lezer ontdekken welk type bij hem of haar hoort.
Nee is oké biedt vele concrete adviezen om te groeien, zodat de lezer zelfbewuster in het leven kan staan en kan genezen van de please disease. Het boek geeft talrijke handreikingen voor een leven met minder moeten en meer vreugde.

Carianne Ros en Michelle van Dusseldorp schreven allebei zeer succesvolle boeken. Carianne werd vooral bekend met Rust, waarin ze adviezen geeft om minder stress te ervaren. Michelle schreef Ik kan veranderen, met elf stappen
voor innerlijke heling.

Details

  EAN :9789058819031
  Auteur: 
  Uitgever :Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
  Publicatiedatum :  27-03-2020
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :223 mm
  Breedte :150 mm
  Dikte :17 mm
  Gewicht :421 gr
  Voorraad :Bestelbaar
  Aantal bladzijden :256