De onwillige profeet

Jona en het geheim van Gods genade

    Bestelbaar


Tekst achterflap

De geschiedenis van Jona is een van de bekendste verhalen uit de Bijbel. Het is misschien ook wel de minst begrepen geschiedenis. Veel mensen, ook niet-gelovigen, kennen het verhaal: een opstandige profeet die een opdracht van God trotseert en wordt opgeslokt door een vis. Maar er zit veel meer in dan de meesten van ons zich realiseren.

Wanneer we de barmhartigheid van God werkelijk begrijpen, zo laat Keller zien, dan zal die ons altijd ergens heen sturen waar we liever niet zouden komen, naar mensen waar we liever niets mee te maken zouden hebben, en uiteindelijk naar de diepste beweegredenen van God.

In een tijd van groeiende verdeeldheid laat 'De onwillige profeet' ons Gods liefde voor mensen zien. Dit boek leert ons als christenen om te luisteren naar Gods roeping, ook als die roeping ons misschien maar matig bevalt.

Tim Keller (1950) was senior pastor van Redeemer Presbyterian Church in New York en schreef een groot aantal boeken. Er zijn in Nederland meer dan 160.000 exemplaren van zijn werk verkocht, waaronder de bestsellers In alle redelijkheid (25.000 exemplaren) en De vrijgevige God (20.000 exemplaren).

Korte beschrijving/Annotatie

De geschiedenis van Jona is een van de bekendste verhalen uit de Bijbel. Het is misschien ook wel de minst begrepen geschiedenis.

Details

  EAN :9789051945751
  Auteur: 
  Uitgever :Wijnen, Uitgeverij Van
  Publicatiedatum :  30-09-2019
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :140 mm
  Breedte :210 mm
  Dikte :18 mm
  Gewicht :284 gr
  Voorraad :Bestelbaar
  Aantal bladzijden :176