Beschikbaar

korte beschrijving

Tamera Alexander (1961) woont in Nashville (USA). Ze schreef een groot aantal boeken en won met meerdere prijzen, waaronder een Christy Award voor beste historische roman.

Recensie/Quote

In de nadagen van de Amerikaanse burgeroorlog ontdekken een gewonde soldaat en een behoeftige weduwe de ware betekenis van Kerstmis - en van opofferende liefde.

Aletta Prescott, onlangs weduwe geworden, worstelt om in het leven overeind te blijven samen met haar zes jaar oude zoon. Terwijl de bank haar huis dreigt te ontruimen, biedt een toevallige ontmoeting met een gewonde soldaat een nieuwe kans – en vriendschap. Maar kan Aletta deze man vertrouwen?

Captain Jake Winston, een gerespecteerde Zuidelijke scherpschutter, kreeg een hoofdwond in de Slag bij Chickamauga. Jake is bang daardoor niet alleen zijn grootste vaardigheid te verliezen, maar ook zijn identiteit. Terwijl hij geneest, wordt hem bevolen om te helpen bij een lokale veiling voor vrouwen. Hij protesteert respectvol tegen het klusje, maar orders zijn orders, en hij ontdekt al snel dat de groep dames – in het bijzonder één – veel meer is dan waar hij op had gerekend.

'Ik heb heel erg genoten van Kerst op Carnton! Tamera Alexander nodigt ons uit om diep adem te halen, te ontspannen, en vervolgens helemaal op te gaan in de reis van Jake en Aletta. Dit tere liefdesverhaal tussen twee gewonde mensen, door God samengebracht om te genezen, zullen lezers in elke tijd van het jaar kunnen waarderen, maar speciaal met Kerst!' – Francine Rivers, bestsellerauteur

Details

  EAN :9789051945669
  Auteur: 
  Uitgever :Wijnen, Uitgeverij Van
  Publicatiedatum :  03-10-2020
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :138 mm
  Breedte :215 mm
  Dikte :21 mm
  Gewicht :314 gr
  Voorraad :Beschikbaar
  Aantal bladzijden :208
  Collectie :  Carnton Romans