Samen jong

Kernwaarden van een kerk met alle generaties

    Bestelbaar


Tekst achterflap

Samen jong van Sabine van der Heijen, Vincenza La porta en Jan Wolsheimer is een belangwekkende uitgave over samen kerk-zijn met de blik op de toekomst. In de VS verscheen het toonaangevende boek Growing Young. De auteurs onderscheidden op basis van grootschalig onderzoek zes kernwaarden die voor kerkelijke gemeenten essentieel zijn om vitaal de toekomst in de gaan. Nu verschijnt een Nederlandse bewerking van dit boek. Samen jong werkt de kernwaarden van Growing Young uit en voorziet deze van praktijkvoorbeelden van een tiental jeugdwerkers en van praktische adviezen. Hiermee is de waardevolle inhoud van Growing Young ‘op maat gemaakt’ voor de Nederlandse kerken.

‘Een essentieel boek voor iedereen die wil bijdragen aan de kerk van morgen.’ – Tabitha van Krimpen, Jonge Theoloog des Vaderlands

Korte beschrijving/Annotatie

Een praktisch boek over kerk zijn met jong en oud, gebaseerd op toonaangevend onderzoek.

Biografie

Sabine van de Heijden is docent en studentcoach aan de CHE te Ede. Vincenza La Porta is directeur Kerkelijk Bureau van de Protestantse Kerk Amsterdam. Jan Wolsheimer is directeur van Missie Nederland.

Details

  EAN :9789043537612
  Auteur: 
  Uitgever :VBK Media
  Publicatiedatum :  15-06-2022
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :145 mm
  Breedte :225 mm
  Dikte :16 mm
  Gewicht :266 gr
  Voorraad :Bestelbaar
  Aantal bladzijden :160