Kerkgeschiedenis voor iedereen

Weten waar je vandaan komt

    Bestelbaar


Tekst achterflap

Kerkgeschiedenis voor iedereen van Jan van de Kamp en Almatine Leene biedt een beknopt overzicht van de geschiedenis van de christelijke kerk, beginnend bij de Vroege kerk en eindigend in de 21e eeuw. Daarbij ligt de nadruk op de lijnen die de Nederlandse kerkgeschiedenis bepaalden.

Kerkgeschiedenis lijkt misschien saai, maar het tegendeel is waar. Als je de geschiedenis van de kerk kent, begrijp je je eigen leven beter. Waar komen we vandaan? Door wie zijn we beïnvloed? De kerk ging door hoogte- en dieptepunten heen. Als je daarover leest, raak je verwonderd over Gods trouw aan zijn kerk en word je bemoedigd, opgescherpt of zelfs gecorrigeerd. Een toegankelijk geschreven boek!

Slogan/Promotie

Kerkgeschiedenis voor iedereen van Jan van de Kamp en Almatine Leene biedt een beknopt overzicht van de geschiedenis van de christelijke kerk, beginnend bij de Vroege kerk en eindigend in de 21e eeuw. Daarbij ligt de nadruk op de lijnen die de Nederlandse kerkgeschiedenis bepaalden. Een toegankelijk geschreven boek!

Biografie

Almatine Leene was in 2020/2021 Theoloog des Vaderlands, is predikant in de GKv te Hattem en docent aan de Viaa in Zwolle.

Details

  EAN :9789043535281
  Auteur: 
  Uitgever :VBK Media
  Publicatiedatum :  13-10-2020
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :232 mm
  Breedte :153 mm
  Dikte :20 mm
  Gewicht :346 gr
  Voorraad :Bestelbaar
  Aantal bladzijden :256