Nooit Meer Evangeliseren

   Niet bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

Nooit meer evangeliseren is een boek voor christenen die God willen dienen en verschil willen maken in deze wereld. Een interessant vierkant boek! 

Evangelisatie is voor veel christenen een activiteit waarbij je op straat dingen moet doen die je eigenlijk niet wilt en waar veel mensen niet in geïnteresseerd zijn. Andere christenen zijn juist weer zo enthousiast dat ze niet van ophouden weten. Niet vreemd dus dat evangelisatie voor de meeste nietchristenen gelijk staat aan opdringerigheid. Want of het nu uit plichtsbesef of uit overenthousiasme gebeurt, in beide gevallen ontbreekt er 'iets'. 

Mark de Boer neemt je in Nooit meer evangeliseren mee op zijn zoektocht naar dat 'iets': de aansluiting tussen het evangelie en de wereld om ons heen. Vanuit het verlangen dat ook in de 21e eeuw iedereen de kans krijgt Jezus Christus te leren kennen en vanuit de overtuiging dat dit leuker en spannender is dan we ooit konden denken. 

'Het evangelie dat jarenlang in mijn hoofd zat, was de ingepakte, versmalde versie uit de evangelisatiebrochures: God houdt van mij, Jezus is voor mijn zonden gestorven, en als ik dat geloof ga ik naar de hemel. Het enige wat nodig is, is het bidden van een zondaarsgebed, als een soort bezweringsformule. De waarheid in een zip-bestand. Begrijp me goed: het ís waar wat erin staat. Maar inmiddels weet ik dat het niet alles is, en dat veel van wat er niet in staat nu juist de moeite waard is om te laten zien. Ik denk dus dat het hoog tijd is om het evangelie weer uit te pakken en de volle schoonheid ervan aan het licht te brengen.'

Details

  EAN :9789033819643
  Auteur: 
  Uitgever :Ark Media
  Publicatiedatum :  29-03-2018
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :202 mm
  Breedte :202 mm
  Dikte :18 mm
  Voorraad :Niet bestelbaar