Koning van het volk

    Print-on-demand (POD)


Korte beschrijving/Annotatie

Een meeslepende Bijbels-historische roman over de moed en overtuigingskracht van een gewone vrouw in buitengewone omstandigheden

Tekst achterflap

In ‘Koning van het volk’ van Tessa Afshar, het los te lezen vervolg op 'Prins van Perzië', wordt een beroemd schrijfster aan het hof van koning Cyrus ontvoerd. Dochter Jemma besluit samen met haar zus naar haar op zoek te gaan. Daarvoor moeten ze wel onopgemerkt vijandig gebied binnensluipen en gevaarlijke bergpassen beklimmen.

Gelukkig krijgen ze hulp van de mysterieuze prins Asher. Wat Jemma niet weet, is dat hij slechts één doel nastreeft: wraak nemen op zijn bloeddorstige vader. Maar nadat Asher uit de gevangenis van zijn vader heeft weten te ontsnappen, voelt hij zich meer en meer aangetrokken tot Jemma, die haar eigen geheimen bewaart.

Jemma moet alles op alles zetten om de prins ervan te overtuigen alles op te geven waarvoor hij heeft gewerkt. Het lot van het Perzische rijk staat immers op het spel.

Biografie

Tessa Afshar is de succesvolle auteur van inspirerende bijbelse en historische romans. Ze groeide op in Iran als moslim, maar kwam in de Verenigde Staten tot geloof. Met haar boeken hoopt ze de lezer niet alleen dichter bij God te brengen, maar ook dichter bij hun ware zelf.

Details

  EAN :9789029736121
  Auteur: 
  Uitgever :VBK Media
  Vertaler : Lia van Aken
  Publicatiedatum :  08-02-2024
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :215 mm
  Breedte :140 mm
  Dikte :31 mm
  Gewicht :480 gr
  Voorraad :Print-on-demand (POD)
  Aantal bladzijden :384