Print-on-demand (POD)


Korte beschrijving/Annotatie

Een hartverwarmende feelgoodroman over oud zeer en nieuwe liefde.

Tekst achterflap

‘Neem me met je mee’ van Courtney Walsh is een zomerse roman die zich afspeelt op het eiland Nantucket. Emily Ackerman heeft de hele wereld gezien met het boekje vol adviezen van haar overleden moeder als leidraad. Helaas is dat boekje niet genoeg als ze terug moet naar Nantucket om het oude familiehuis op te knappen. Helemaal niet als haar lastige grootmoeder komt om een oogje in het zeil te houden. En dan is er ook nog Hollis McGuire, haar buurjongen, die na een blessure teruggekeerd is naar het eiland en Emily’s hart op hol laat slaan. Kan ze haar moeders advies om haar hart te beschermen aan de kant schuiven en zich openstellen voor de liefde?

Van Courtney Walsh verscheen eerder de succesvolle vierdelige serie Harbor Pointe. ‘Neem me met je mee’ is het eerste boek in de serie Terug naar het eiland.

Biografie

Courtney Walsh is acteur, theaterregisseur en schrijfster. Van haar verschenen o.a. de romans 'Kijk omhoog', 'Pak mijn hand', 'Vang me op' en 'Dans met me'. Ze woont met haar man en drie kinderen in Illinois in de Verenigde Staten, waar ze samen met haar echtgenoot een jeugdtheater runt.

Details

  EAN :9789029734493
  Auteur: 
  Uitgever :VBK Media
  Publicatiedatum :  04-05-2023
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :215 mm
  Breedte :140 mm
  Dikte :35 mm
  Gewicht :557 gr
  Voorraad :Print-on-demand (POD)
  Aantal bladzijden :432
  Collectie :  Terug naar het eiland