Print-on-demand (POD)


Korte beschrijving/Annotatie

Een meeslepende roman over de keerzijde van roem en de kracht van ware liefde

Tekst achterflap

‘Bramenweelde’ van Irene Hannon is alweer het zevende deel in de serie Hope Harbor. In dit deel trekt de succesvolle actrice Katherine zich terug ini het kustplaatsje Hope Harbor, om zich te verbergen voor een schandaal dat haar achtervolgt.

Zach, eigenaar van een koffietent, is haar buurman, maar hij is niet van plan zich met Katherine te bemoeien, hij heeft zijn portie drama wel gehad. Tot hun wegen elkaar kruisen wanneer er een tehuis voor pleegkinderen wordt geopend, waar zowel Zach als Katherine komen helpen. Dat leidt tot de nodige botsingen… en vonken.

Een verhaal dat heerlijk wegleest, maar je ook aan het denken zet over vergeving, hoop en herstel.

Biografie

Irene Hannon is de auteur van de serie Hope Harbor, over een gelijknamig idyllisch kustplaatsje waar liefde het onmogelijke mogelijk maakt. In deze reeks zijn de romans Cranberryzomer, Zeerozen, Ankerplaats, Lichtboei, Lavendeldroom, Sterrenbaai en Bramenweelde verschenen.

Irene Hannon kwam op het idee voor deze serie toen zij een rondreis maakte langs de prachtige kust van Oregon. Ze hoopt dat haar lezers net zo genieten van het lezen over Hope Harbor als zij heeft genoten van het schrijven erover.

Details

  EAN :9789029733014
  Auteur: 
  Uitgever :VBK Media
  Vertaler : Marijne Thomas
  Publicatiedatum :  08-06-2022
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :215 mm
  Breedte :140 mm
  Dikte :32 mm
  Gewicht :458 gr
  Voorraad :Print-on-demand (POD)
  Aantal bladzijden :384
  Collectie :  Hope Harbor