Sidney Chambers en de schaduw van de dood

   Pre-order


Tekst achterflap

‘Sidney Chambers en de schaduw van de dood’ van James Runcie is het eerste deel in de reeks waarop de populaire BBC-serie Grantchester is gebaseerd.

Engeland, 1953. Sidney Chambers is de 23-jarige, vrijgezelle predikant van Grantchester. Als er een dode valt in zijn gemeente, ontdekt hij dat hij een belangrijk voordeel heeft ten opzichte van Geordie Keating, zijn vriend bij de recherche: hij kan op plaatsen komen waar anderen niet worden toegelaten.

Wanneer hij Geordie begint te helpen bij zijn zoektocht naar de moordenaar, ontdekt hij dat zowel een detective als een predikant nooit een seconde rust heeft. Behalve voor een potje cricket, een glas bier en een interessante Duitse weduwe…

Korte beschrijving/Annotatie

Een 'cosy crime' detectiveroman over een Engelse dominee in de jaren vijftig.

Biografie

James Runcie is een Britse romanauteur, documentairemaker, tv-producer en toneelschrijver. Daarnaast werkt hij voor kunstprogramma's van BBC radio 4, is hij lid van de Royal Society of Literature en gastdocent aan de Bath Spa University. Zijn zesdelige serie over Sidney Chambers en het plaatsje Grantchester werd verfilmd door de BBC.

Details

  EAN :9789029732987
  Auteur: 
  Uitgever :VBK Media
  Publicatiedatum :  22-06-2022
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Voorraad :Pre-order
  Aantal bladzijden :416
  Collectie :  Grantchester