Machtsstrijd in Jeruzalem

    Print-on-demand (POD)


Tekst achterflap

Machtsstrijd in Jeruzalem van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg (Het Kremlin complot, Russische roulette) is een actuele thriller over Jeruzalem en de politieke spanningen met Rusland en de VS. Als een aantal moorden plaatsvinden rond het vredesproces tussen Israël en de Palestijnen, CIA-agent Marcus Ryker op de zaak gezet. Hij stuit op een complot om de Amerikaanse president te vermoorden. Zitten de Russen erachter, de Iraniërs? Of is er nóg iemand die de invloed van de VS op het Midden-Oosten wil ondermijnen om zelf in dat gebied de macht te grijpen? Als de volle omvang van het complot tot Ryker en zijn team doordringt, hebben ze nog 96 uur voordat het ultieme kwaad zal toeslaan.

'Machtsstrijd in Jeruzalem' van Joel C. Rosenberg is het derde deel in de Marcus Ryker-serie na 'Het Kremlin Complot' (#1) en 'Russische roulette' (#2).

Korte beschrijving/Annotatie

Machtsstrijd in Jeruzalem van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg (Het Kremlin complot, Russische roulette) is een actuele thriller over Jeruzalem en de politieke spanningen met Rusland en de VS.

Biografie

Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Van zijn titels werden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

Details

  EAN :9789029729918
  Auteur: 
  Uitgever :VBK Media
  Publicatiedatum :  09-06-2020
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :146 mm
  Breedte :226 mm
  Dikte :31 mm
  Gewicht :542 gr
  Voorraad :Print-on-demand (POD)
  Aantal bladzijden :416
  Collectie :  Marcus Ryker