Dietrich, mijn liefste

Het verhaal van Bonhoeffers onmogelijke liefde

    Print-on-demand (POD)


Tekst achterflap

In 1942 ontmoet Dietrich Bonhoeffer haar: Maria von Wedemeyer, de kleindochter van een goede vriendin. Hij heeft haar zien opgroeien, maar nu is ze opeens veranderd in een aantrekkelijke en gevatte jonge vrouw. Wat Dietrich en Maria allebei niet verwachten, gebeurt toch: er bloeit tussen hen een hartstochtelijke liefde op. Een liefde die door de oorlog geen toekomst heeft, die een groot risico in zich draagt, maar die desondanks niet is tegen te houden. In ‘Dietrich, mijn liefste’ beschrijft Amanda Barratt hun meeslepende, waargebeurd liefdesverhaal, gebaseerd op gedetailleerde research.

‘Een uitzonderlijk verhaal, gebaseerd op gedegen research en prachtig verteld. Deze liefdesgeschiedenis is een verborgen schat die door Amanda weer tot leven wordt gewekt.’ – Laura Frantz, auteur van o.a. ‘Bruid in het maanlicht’

Korte beschrijving/Annotatie

Het waargebeurde verhaal van de onmogelijke liefde van de bekende theoloog en verzetsheld Dietrich Bonhoeffer.

Biografie

Amanda Barratt heeft in haar thuisland Amerika al meerdere historische romans op haar naam staan. 'Dietrich, mijn liefste' is haar debuut in Nederland. Voor het schrijven van dit boek las ze alles wat ze te pakken kon krijgen over Dietrich Bonhoeffer.

Details

  EAN :9789029729260
  Auteur: 
  Uitgever :VBK Media
  Publicatiedatum :  07-04-2020
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :140 mm
  Breedte :215 mm
  Dikte :36 mm
  Gewicht :524 gr
  Voorraad :Print-on-demand (POD)
  Aantal bladzijden :416