Voor de andere boekhandel naar... Het Goede Boek

Dvd's en cd's kunnen momenteel helaas nog niet rechtstreeks via de webshop worden aangekocht.
U kan hiervoor het best contact opnemen met een van onze winkels. Voor verzending vanuit de winkels gelden dezelfde tarieven als die van de webshop*.

 DVD'S

THE CASE FOR CHRIST    |    € 10,50    |    bestellen

Lee Strobel is rechtbankverslaggever bij een grote krant, de Chicago Tribune. Hij weet uit ervaring dat overtuigend bewijsmateriaal lang niet altijd tot de juiste uitspraak leidt. Als atheïst is hij tot de conclusie gekomen dat de verhalen over Jezus fabeltjes zijn. Als zijn vrouw tot geloof komt, gaat hij op zoek naar de waarheid. Wat is er nu eigenlijk echt bekend over Jezus?

Hij ondervraagt dertien top-wetenschappers met kennis van zaken. Onder hen zijn theologen, Nieuwtestamentici, een archeoloog, psycholoog en een medicus. In deze documentaire zet hij de feiten op een rijtje en laat hij de kijkers zelf een oordeel vormen, alsof zij zelf deel uitmaken van een rechtbankjury.

′The Case for Christ′ neemt je mee in de spanning van de zoektocht van Strobel en voelt bijna als een juridische thriller.

Download hier gratis verwerkingsmateriaal

Gebaseerd op het boek Bewijs genoeg
 

 

 

STORM  - LETTERS VAN VUUR  |    € 10,99    |    bestellen

Wat als je er opeens alleen voor staat en iedereen je vijand kan zijn? De 12-jarige Storm (Davy Gomez) raakt in een spannend avontuur verzeild als zijn vader Klaas (Yorick van Wageningen) een nieuwe klus aanneemt. Hij drukt in het geheim verboden teksten in zijn drukkerij. Storms moeder (Angela Schijf) vindt dit maar niks, omdat het gevaarlijk is om een andere mening te hebben.

Het veilige leventje van Storm komt op zijn kop te staan als Klaas op heterdaad wordt betrapt. Storm vlucht net op tijd weg met de originele briefletters en wordt het middelpunt van een klopjacht. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek als hij Marieke (Juna de Leeuw) ontmoet, een meisje dat in de tunnels onder de stad woont.

In een race tegen de klok probeert Storm zijn vader te redden van de brandstapel. Maar wie kan hij nog vertrouwen? Wat begint als een angstige vlucht, wordt een dappere strijd voor vrijheid.

Speelduur: 100 min.
Talen: Nederlands
Kijkwijzer: vanaf 12 jaar

MY FATHER'S WAR    |    € 14,99    |    bestellen

De 19-jarige Dap heeft een allesbehalve goede relatie met zijn vader Dawid, die oorlogsveteraan is en vocht in de Zuid-Afrikaanse Grensoorlog. Zijn moeder doet er alles aan hen dichter bij elkaar te brengen maar het lijkt een onmogelijke opgave.

Dan krijgt Dap uit het niets een serie dromen waarin hij als soldaat meevecht aan het front waar ook zijn vader vecht. Dap ontdekt hoe hard het leven van een soldaat is en ervaart aan den lijve waar zijn vader allemaal doorheen moest tijdens de oorlog. Het blijkt het begin van een verandering. Zijn kijk op het leven én op zijn vader begint te veranderen. Is er nog hoop voor hen beiden?

CD'S

OPWEKKINGSLIEDEREN 41 (796-807)    |   € 20,50   |   bestellen

Ook verkrijgbaar: nieuwe tekstboeken, tekstaanvullingen, muziekaanvullingen, ...

01. Breng ons samen     (Sela)             
02. De Leeuw en het Lam     (Lion and the Lamb - Leeland)             
03. God van licht     (My Lighthouse - Rend Collective)             
04. Good Good Father     (Chris Tomlin)             
05. Het leven in Mij     (Lev)             
06. Houd vol     (Mozaiek0318)             
07. In Eeuwigheid     (Forever - Brian Johnson & Bethel Music)             
08. Koning met eer gekroond     (Worship the Great I Am -Gateway Kari J)             
09. Maak ons hart onrustig     (Schrijvers voor Gerechtigheid)             
10. Soeverein     (Sovereign over Us - Aaron Keyes)             
11. Vol Ontzag     (Christian Verwoerd)             
12. Hier is mijn Hart Heer     (Here′s my Heart - Passion & Crowder)

Stichting Opwekking heeft besloten geen nieuwe cd's meer uit te brengen in de serie Life@Opwekking.

 

ON MY SIDE   |   KIM WALKER-SMITH    |    € 14,95   |   bestellen

Gekend van Jesus Culture

Het allereerste solo studio-album van Kim Walker-Smith.

 

 

 

 

 

*Voor verzending vanuit de winkels zijn de verzendkosten dezelfde als die van de webshop voor verzending binnen België. Voor het buitenland worden de werkelijke verzendkosten aangerekend.