Voor de andere boekhandel naar... Het Goede Boek

Dvd's en cd's kunnen momenteel helaas nog niet rechtstreeks via de webshop worden aangekocht.
U kan hiervoor het best contact opnemen met een van onze winkels. Voor verzending vanuit de winkels gelden dezelfde tarieven als die van de webshop*.

 DVD'S

THE SAVIOR    |    € 2,99    |    bestellen

THE SAVIOR is de eerste film over het leven van Jezus die gemaakt werd in het Midden-Oosten met acteurs uit het Midden-Oosten, waardoor het verhaal een bijzonder authentiek karakter heeft. Een unieke dvd met keuze uit de volgende (gesproken) talen: Hebreeuws, Arabisch, Farsi, Turks en Engels.

Rome regeert de wereld met harde hand. Judea is een opstandige provincie in het Romeinse rijk en de Israëlieten willen niets liever dan de gehate Romeinen zo snel mogelijk zien verdwijnen. Dan grijpt God in. Hij stuurt zijn Zoon Jezus. THE SAVIOR vertelt het inspirerende verhaal van het leven van Jezus op een nieuwe manier, van zijn geboorte tot zijn dood en opstanding. Het is een beeldend, historisch verslag van de arts Lucas, gebaseerd op het gelijknamige bijbelboek. De film biedt een ongewone boodschap van hoop en vrede voor gewone mensen. Een wake-up call vanuit het verleden over Gods liefde en vergeving die nu nog net zo actueel zijn als toen.

Speelduur: 138 min
Talen: Engels, Hebreeuws, Arabisch, Farsi, Turks
Ondertiteling: Nederlands

Dit jaar is er gratis downloadbaar een kort verhaal incl. verwerkingsvragen geschreven door Joke Verweerd. Het verhaal vertelt de Paasgeschiedenis door de ogen van Claudia, vrouw van Pontius Pilatus.

 

DE BIJBEL - JUDAS    |    € 4,99    |    bestellen

Als een van de uitverkorenen reist Judas drie jaar lang achter Jezus aan tot hij de Messias uiteindelijk overmand door emoties en verwarring verraadt bij de Romeinse stadhouder Pilatus. Daarmee is Judas Iskariot verantwoordelijk voor de kruisiging.

Deze film vertelt over de gebeurtenissen uit het leven van Jezus die altijd op de achtergrond zijn gebleven. Het betreft een verhaal geïnspireerd op de Bijbel en het gaat hierbij vooral om de mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in het leven van Jezus Christus.

Speelduur: 94 min
Talen: Engels
Ondertitels: Nederlands


Ook verkrijgbaar:
Maria Magdalena         Thomas
€ 4,99                                    € 4,99
bestellen                              bestellen

                   

 

THE LIFE OF JESUS    |    € 14,99    |    bestellen

(Deze film is vroeger verschenen als The Gospel of John)

The life of Jesus vertelt het verhaal van Jezus Christus, gezien door de ogen van zijn discipel Johannes. Jezus is al bijna dertig als zijn werk begint en Hij bekend wordt door zijn lessen over het leven met God, bijzondere verhalen en wonderbaarlijke genezingen. Hij geneest de zoon van een Romeinse hoofdman, helpt een kreupele man weer lopen, geeft een blinde zijn gezichtsvermogen terug en wekt Lazarus op uit de dood. Zijn aanhang groeit, zeer tegen de zin van de Joodse leiders in. Als Hij dan ook nog tegen de geldende wetten ingaat door wonderen te verrichten op Sabbat en zegt de Zoon van God te zijn, lijkt zijn vonnis getekend. Hij wordt verraden, gearresteerd en naar de Romeinse gezaghebber Pilatus gebracht. Deze weet niet zo goed wat hij met de situatie aan moet, laat het volk beslissen en wast zijn handen in onschuld. Wat volgt is een zware lijdensweg en de dood aan het kruis. Jezus′ volgelingen zijn verslagen. Toch blijkt zijn dood niet het einde te zijn.

The life of Jesus is een bijbelgetrouwe verfilming van het Johannesevangelie. Een verhaal dat ook nu nog velen zal inspireren en bemoedigen.

CD'S

LIVE UIT LIEFDE    |   KINGA BAN    |   € 16,50   |   bestellen

De prachtige liederen van het studio album 'Uit liefde' van Kinga worden nog persoonlijker in deze live setting.Kinga′s muziek en verhaal komen tot leven. De CD en DVD bevatten naast de 12 bekende ook 3 nieuwe liederen. Op de DVD staat naast een volledige registratie van het concert een exclusief interview waarin Kinga terugkijkt op dit bijzondere project.

 

 

 

STILL   |   RIVERS & ROBOTS    |    € 16,80   |   bestellen

Het nieuwe jaar 2017 begint met de instrumentale cd Still van de Britse groep Rivers & Robots. De band was de verrassing van het EO Beam Festival in november. Ze presenteert aanbiddingsmuziek die opvalt door het verfrissende geluid, waarbij electronische en organische muziek samensmelten.
Op Still vertolkt Rivers & Robots bekende songs, instrumentaal op hun karakteristieke wijze. Een geweldige kennismaking met deze belofte voor de toekomst!

 

HERE I AM SEND ME LIVE  (CD/DVD)   |   DARLENE ZSCHECH
€ 16,80    |   
bestellen     

Darlene Zschech heeft de afgelopen periode geworsteld met borstkanker en is recent ′schoon′ verklaard. Voor de zangeres, die bekend werd als onderdeel van Hillsong en schrijfster van o.a. ′Mijn Jezus, Mijn Redder (Juich voor de Heer)′, vormde dit een grote inspiratiebron voor nieuwe liederen die ze schreef met onder andere Martin Smith, Paul Baloche, Leeland en Jenn Johnson van Bethel Music. Dit nieuwe - live opgenomen - album draait om de Grote Opdracht die Jezus Zijn discipelen meegaf bij Zijn hemelvaart.

Ook verkrijgbaar zonder dvd (€ 14,50; bestellen)

*Voor verzending vanuit de winkels zijn de verzendkosten dezelfde als die van de webshop voor verzending binnen België. Voor het buitenland worden de werkelijke verzendkosten aangerekend.