Voor de andere boekhandel naar... Het Goede Boek

Dvd's en cd's kunnen momenteel helaas nog niet rechtstreeks via de webshop worden aangekocht.
U kan hiervoor het best contact opnemen met een van onze winkels. Voor verzending vanuit de winkels gelden dezelfde tarieven als die van de webshop*.

DVD'S

UNTIL FOREVER    |    € 14,99    |    bestellen

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Michael en Michelle zijn twee succesvolle studenten die hopeloos verliefd op elkaar zijn. Ze hebben het goed voor elkaar en zijn volop bezig met het plannen van hun gezamenlijke toekomst. Maar dan wordt bij Michael een zeldzame vorm van kanker geconstateerd. In het ziekenhuis wordt hij geconfronteerd met een mede-patiënt die er alles aan doet het geloof van Michael te ondermijnen.

Terwijl Michael er alles aan doet - op alle fronten - te overleven, strijdt zijn broer Matt zijn eigen strijd: hij is depressief en wil een einde aan zijn leven maken. Te midden van de diepe dalen die het geloof van Michael en Michelle behoorlijk op de proef stellen, ontdekken ze ook dat wonderen nog steeds gebeuren.

 

 

THE RECKONING    |    € 14,99    |    bestellen

Verfilming van de veelgeprezen roman van Beverly Lewis en deel 3 in haar reeks, na The Shunning en The Confession.

Katie Lapp (nu bekend als Katharine) is niet meer welkom bij haar Amish familie. De eenvoudige jeugd die ze ooit kende voelt als lang geleden. Inmiddels heeft Katie het naar haar zin in de moderne wereld, maar toch verlangt ze vaak nog terug naar de vrede die heerste in haar moeders hart. Hoewel haar leven ver verwijderd is van Lancaster Country, moet ze in het reine komen met haar Amish erfgoed. En de man die ze ooit liefhad.

 

 

 

STORM - LETTERS VAN VUUR    |    € 10,99    |    bestellen

Wat als je er opeens alleen voor staat en iedereen je vijand kan zijn? De 12-jarige Storm (Davy Gomez) raakt in een spannend avontuur verzeild als zijn vader Klaas (Yorick van Wageningen) een nieuwe klus aanneemt. Hij drukt in het geheim verboden teksten in zijn drukkerij. Storms moeder (Angela Schijf) vindt dit maar niks, omdat het gevaarlijk is om een andere mening te hebben.

Het veilige leventje van Storm komt op zijn kop te staan als Klaas op heterdaad wordt betrapt. Storm vlucht net op tijd weg met de originele briefletters en wordt het middelpunt van een klopjacht. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek als hij Marieke (Juna de Leeuw) ontmoet, een meisje dat in de tunnels onder de stad woont.

In een race tegen de klok probeert Storm zijn vader te redden van de brandstapel. Maar wie kan hij nog vertrouwen? Wat begint als een angstige vlucht, wordt een dappere strijd voor vrijheid.

Speelduur: 100 min.
Talen: Nederlands
Kijkwijzer: vanaf 12 jaar

CD'S

WONDER    |    HILLSONG UNITED    |    € 16,80    |    bestellen

Het nieuwe studio album van Hillsong United laat eens te meer horen dat het terecht is hoe deze Australische band gerekend wordt tot de wereldtop. De aanbiddingsmuziek is integer, echt en telkens opnieuw verfrissend en toegankelijk voor een breed publiek.

Ditmaal is ′verwondering′ het thema dat als rode draad door de liedjes heen loopt.

 

 

 

 

OPWEKKINGSLIEDEREN 41 (796-807)    |    € 20,50    |    bestellen

Elk jaar brengt Stichting Opwekking traditiegetrouw cd’s uit met nieuwe liederen. Op de cd/dvd tref je de liederen 796 t/m 807 aan.


1. De leeuw en het Lam (Lion and the Lamb - Leeland)
2. Breng ons samen (Sela)
3. Houd vol (Mozaiek0318)
4. In eeuwigheid (Forever - Brian Johnson & Bethel Music)
5. Koning met eer gekroond, (Worship the great I am - Gateway Worship & Kari Jobe)
6. Het leven in mij (LEV)
7. Hier is mijn hart Heer (Here's my heart - Passion & Crowder)
8. Vol ontzag (Christian Verwoerd)
9. Good good father (Chris Tomlin)
10. Maak ons hart onrustig (Schrijvers voor Gerechtigheid)
11. Soeverein (Sovereign over us - Aaron Keyes)
12. God van Licht (My Lighthouse - Rend Collective)
 

*Voor verzending vanuit de winkels zijn de verzendkosten dezelfde als die van de webshop voor verzending binnen België. Voor het buitenland worden de werkelijke verzendkosten aangerekend.