Voor de andere boekhandel naar... Het Goede Boek

Dvd's en cd's kunnen momenteel helaas nog niet rechtstreeks via de webshop worden aangekocht.
U kan hiervoor het best contact opnemen met een van onze winkels. Voor verzending vanuit de winkels gelden dezelfde tarieven als die van de webshop*.

DVD'S

LET THERE BE LIGHT    |    € 2,99    |    bestellen

ACTIEDVD HART VAN KERST

Nadat dr. Sol Harkens zijn jongste zoon verloren heeft aan kanker, verliest hij zijn geloof en wordt hij een fervent aanhanger van het atheïsme. Door het schrijven van bestseller boeken en houden van speeches waarin hij God belachelijk maakt en het christendom hard aanvalt, is zijn populariteit en succes enorm. Maar ondanks alle roem bevindt zijn leven zich in een neergaande spiraal. Zijn huwelijk is op de klippen gelopen en voor zijn twee overgebleven zonen is hij allang geen echte vader meer.

Alcohol lijkt dé manier om de pijn en leegte in zijn leven te vullen. Als hij na het zoveelste feestje met teveel drank op achter het stuur kruipt, gaat het mis, met een ernstig auto-ongeluk tot gevolg. Hij is vier minuten klinisch dood maar kan worden gereanimeerd. Wat zich tijdens deze vier minuten afspeelt, zal zijn kijk op het leven drastisch veranderen.

Let There Be Light is een aangrijpende film over de realiteit van het leven en de kracht van Gods liefde. Een ‘must see’ voor iedereen die worstelt met twijfel, boosheid of verlies en op zoek is naar licht om de duisternis te doorbreken.

 

DE STER    |    € 12,99    |    bestellen

Nederlands gesproken

Het verhaal volgt Bo, een kleine, maar dappere ezel. Hij verlangt naar een leven dat uit meer bestaat dan de dagelijkse sleur in de molen in het dorp.

Op een dag vindt hij de moed om te ontsnappen en begint hij eindelijk aan het avontuur van zijn dromen. Tijdens zijn reis wordt hij vergezeld door Ruth, een lief schaap dat haar kudde is verloren, en Dave, een duif met grote ambities.

Samen met drie grappige kamelen en enkele excentrieke beesten uit een stal volgen Bo en zijn vrienden een ster en worden ze per ongeluk helden in het bekendste en allereerste kerstverhaal.

 

GALLOWS ROAD    |    € 14,99    |    bestellen

Familieman Rob is slachtoffer van criminaliteit. Jake, die op het verkeerde moment op de verkeerde plaats is, kan bijna niet leven met zijn schuldgevoel. En Seth, de broer van Rob, wil niets liever dan zijn broer weer op het spoor van God zetten. Intussen worden ze alle drie geterroriseerd door Snake, die gedreven wordt door wraak.

Maar dan ontmoeten de dochter van Jake en de zoon van Seth elkaar en worden vismaatjes. Frank, baas en vriend van Jake probeert ieder met raad en daad bij te staan.

 

 

 

 

 

TORTURED FOR CHRIST    |    14,99    |    bestellen

Op 29 februari 1948 wordt de Roemeense predikant Richard Wurmbrand door de geheime politie van straat geplukt. Veertien jaar zit hij gevangen en wordt hij vreselijk gemarteld en vernederd. Ook zijn vrouw Sabina wordt gearresteerd en overleeft ternauwernood jarenlange dwangarbeid in een werkkamp.

In het onvoorstelbare lijden dat Richard en Sabina meemaken, blijven ze vertrouwen op God. Nooit geven ze de hoop op – en nooit stoppen ze met spreken over Jezus, met medegevangenen én bewakers.

Voor het eerst is het indrukwekkende verhaal van de Wurmbrands verfilmd. Tortured for Christ is aangrijpend, verbazingwekkend en inspirerend. Richard en Sabina nemen je mee naar de donkerste gevangeniscellen, waar je ziet hoe het licht van Christus schijnt door mensen die zich volledig aan Hem toegewijd hebben.

De filmopnamen van Tortured for Christ vonden plaats in Roemenië, onder andere in de gevangenis waar Richard Wurmbrand gemarteld werd en in eenzame opsluiting zat.

 

CD'S

WOW HITS 2019    |    DIV. ARTIESTEN    |    € 17,95    |    bestellen

Verzameling van de populairste liederen van het afgelopen jaar.

Met liederen van o.a. Casting Crowns, Chris Tomlin, MercyMe, Francesca Battistelli, TobyMac, For King & Country, Lauren Daigle, Skillet en Hillsong.

 

Ook verkrijgbaar:

WOW Hits 2019 Deluxe (met 6 extra liederen)    € 20,50    bestellen

 

 

HOLY ROAR    |    CHRIS TOMLIN    |   € 17,99   |   bestellen

1. Holy Roar
2. Nobody Loves Me Like You
3. Resurrection Power
4. Goodness Love And Mercy
5. Satisfied
6. Impact
7. Praise Him Forever
8. Is He Worthy
9. Forever Young
10. I Stand In Awe (feat Nicole Serrano)
11. Praise Is The Highway
12. How Sweet It Is (feat Pat Barrett)

 

 

ONLY JESUS    |    CASTING CROWNS    |    € 17,99    |    bestellen

Al 15 jaar lang schrijft en zingt Casting Crowns christelijke muziek die wereldwijd door christenen thuis en in kerken wordt meegezongen. Na 8 albums zou je verwachten dat de inspiratie op is, maar nee! We zijn helemaal blij met dit gloednieuw album getiteld 'Only Jesus'.

 

 

 

 

*Voor verzending vanuit de winkels zijn de verzendkosten dezelfde als die van de webshop voor verzending binnen België. Voor het buitenland worden de werkelijke verzendkosten aangerekend.