Voor de andere boekhandel naar... Het Goede Boek

Dvd's en cd's kunnen momenteel helaas nog niet rechtstreeks via de webshop worden aangekocht.
U kan hiervoor het best contact opnemen met een van onze winkels. Voor verzending vanuit de winkels gelden dezelfde tarieven als die van de webshop*.

 DVD'S

THE CASE FOR CHRIST    |    € 2,99    |    bestellen

Actiedvd Hart van Kerst 2017

Van de makers van God's not dead, Do you believe en God's not dead 2.

Journalist Lee Strobel is precies dáár op de carrièreladder waar hij wil zijn: aan de top. Met zijn onderzoeksjournalistiek wint hij de nodige prijzen en het bezorgt hem ook nog eens zijn promotie tot rechtbankverslaggever bij de prestigieuze Chicago Tribune.

Maar thuis lopen de zaken wat minder goed. Lee′s vrouw Leslie komt tot geloof en dat gaat in tegen alles waar Lee - als overtuigd atheïst - in gelooft of juist niet gelooft. Met zijn ervaring als rechtbankjournalist die altijd op zoek is naar de feiten, begint hij aan een zoektocht naar de waarheid die het christendom claimt te bezitten. Op die manier hoopt hij zijn wankelende huwelijk te redden.

Eenmaal bezig met het grootste verhaal uit zijn carrière, wordt hij geconfronteerd met onverwachte resultaten die zijn leven totaal op z′n kop zetten. Alles wat hij ooit voor waarheid gehouden heeft, blijkt niet langer overeind te staan.

Gebaseerd op de bekroonde bestseller van Lee Strobel, in het Nederlands uitgegeven onder de titel Bewijs Genoeg.

 

IS GENESIS GESCHIEDENIS    |    € 14,99    |    bestellen

Mag je uitgaan van de zesdaagse schepping zoals die in het Bijbelboek Genesis is beschreven? In deze meeslepende documentaire gaat dr. Del Tackett in gesprek met dertien wetenschappers, experts in hun eigen vakgebied. Hij ging op zoek naar informatie die Genesis ondersteunt, op het gebied van biologie, geologie, sterrenkunde, geschiedenis en Hebreeuws. Tacketts zoektocht brengt hem door bergen en valleien, langs laboratoria en dino-opgravingen, onder water, in de aardkorst en tussen de sterren. Zo kon hij antwoord geven op die ene vraag: is Genesis geschiedenis?

CD'S

KERST BIJ JOKE    |    JOKE BUIS    |   € 15,-   |   bestellen

Met ′Kerst bij Joke′ doet de zangeres wat ze voor veel Johannes de Heer liederen deed; oude liederen smaakvol en aantrekkelijk bewerken tot nieuwe, Nederlandstalige muziek.

Joke luistert en zingt zelf al jaren lang oude, Engelse kerstliedjes: "Ik dacht: ′dit zijn prachtige melodieën. Wat jammer dat de tekst niet in onze moedertaal is. Er zou dan zoveel meer mee kunnen gebeuren."
Samen met Matthijn Buwalda en Harold ten Cate werden liederen als ′In the bleak midwinter′ en ′O Little Town of Bethlehem′ voorzien van een Nederlandse vertaling en met de band kreeg de muziek een nieuwe frisse uitvoering: laagdrempelig en sympathiek met respect voor het oude en gevoel voor sfeer. Ook liederen die we al in het Nederlands kennen, zoals ′Nu zijt wellekome′ en ′Op U mijn Heiland blijf ik hopen′ zijn door Joke en haar team bewerkt.

WOW CHRISTMAS VOL. 1    |    DIV. ARTIESTEN
€ 14,95    |   
bestellen

1. Lauren Daigle - Have Yourself a Merry Little Christmas
2. Matt Maher - Glory (Let There Be Peace)
3. Francesca Battistelli - Heaven Everywhere
4. Chris Tomlin - He Shall Reign Forevermore
5. for KING & COUNTRY - Glorious
6. Casting Crowns - Somewhere In Your Silent Night
7. Amy Grant - Tennessee Christmas
8. TobyMac - Bring on the Holidays
9. Sidewalk Prophets - What A Glorious Night
10. Zach Williams - The Call of Christmas
11. Big Daddy Weave - Joy To The World
12. Matthew West - Unto Us
13. Tenth Ave North - O Holy Night
14. Matt Redman - His Name Shall Be
15. Kari Jobe - When Hope Came Down
16. Natalie Grant - O Come All Ye Faithful
17. Hillsong Worship - Born is the King (It′s Christmas)
18. Rend Collective - Merry Christmas Everyone
19. Brandon Heath - Away In a Manger

IT'S FINALLY CHRISTMAS    |     CASTING CROWNS
€ 9,95     |
    bestellen

Kerst-EP met drie nieuwe ("Make Room", "It′s Finally Christmas", "Somewhere In Your Silent Night") en drie bekende liederen ("O Holy Night", "What Child Is This", "Gloria/Hark the Herald Angels Sing") in typische Casting Crownsstijl.

 

 

 

 

CHRISTMAS LIVE IN PHOENIX    |    FOR KING & COUNTRY
€ 17,95    |  
  bestellen

FOR KING & COUNTRY was de topartiest op de EO JONGERENDAG 2016 en keert voor twee optredens in november terug naar Nederland! Die concerten zijn des te meer een mooie aanloop naar kerst door het nieuwe album CHRISTMAS - LIVE IN PHOENIX. Al een paar jaar geeft FOR KING & COUNTRY speciale optredens in het najaar waarin ze kerstmuziek in hun geheel eigen, gepassioneerde stijl brengen. Dit nieuwe album werd opgenomen tijdens zo′n kerstshow en vormt nu het nieuwste werk van één van de populairste bands van dit moment!

 

THE PEACE PROJECT    |    HILLSONG    |    € 14,95    |    bestellen

Nieuw kerstalbum Hillsong met 7 originele nieuwe tracks en 5 bewerkingen van kerstklassiekers. Thema: Kerst is het ‘Vredesproject’ van God!

 

 

 

 

 

*Voor verzending vanuit de winkels zijn de verzendkosten dezelfde als die van de webshop voor verzending binnen België. Voor het buitenland worden de werkelijke verzendkosten aangerekend.