Voor de andere boekhandel naar... Het Goede Boek

Dvd's en cd's kunnen momenteel helaas nog niet rechtstreeks via de webshop worden aangekocht.
U kan hiervoor het best contact opnemen met een van onze winkels. Voor verzending vanuit de winkels gelden dezelfde tarieven als die van de webshop*.

 DVD'S

 

TORTURED FOR CHRIST    |    € 14,99    |    bestellen

Op 29 februari 1948 wordt de Roemeense predikant Richard Wurmbrand door de geheime politie van straat geplukt. Veertien jaar zit hij gevangen en wordt hij vreselijk gemarteld en vernederd. Ook zijn vrouw Sabina wordt gearresteerd en overleeft ternauwernood jarenlange dwangarbeid in een werkkamp.

In het onvoorstelbare lijden dat Richard en Sabina meemaken, blijven ze vertrouwen op God. Nooit geven ze de hoop op – en nooit stoppen ze met spreken over Jezus, met medegevangenen én bewakers.

Voor het eerst is het indrukwekkende verhaal van de Wurmbrands verfilmd. Tortured for Christ is aangrijpend, verbazingwekkend en inspirerend. Richard en Sabina nemen je mee naar de donkerste gevangeniscellen, waar je ziet hoe het licht van Christus schijnt door mensen die zich volledig aan Hem toegewijd hebben.

De filmopnamen van Tortured for Christ vonden plaats in Roemenië, onder andere in de gevangenis waar Richard Wurmbrand gemarteld werd en in eenzame opsluiting zat.

 

RUNAWAY ROMANCE    |    € 14,99    |    bestellen

Wanneer reality en TV ster Ann Stanway (Danielle C. Ryan) wordt ontslagen uit haar show en problemen heeft in haar relatie, verlaat ze Hollywood en strandt ze in Amish County.
 
Daar ontmoet ze een jonge knappe architect waar ze verliefd op wordt. Dan moet ze gaan bepalen of ze daar blijft of uiteindelijk weer terugkeert naar haar oude leventje.

 

 

 

 

I'M NOT ASHAMED    |    € 14,99    |    bestellen

20 april 1999 staat voor altijd in het geheugen van de Amerikanen gegrift. Op die dag vermoorden twee jongens op Columbine High School 12 medestudenten en een leraar. Voorzien van geweren en zelfgemaakte bommen zijn ze van plan zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Rachel Joy Scott is de eerste die door hen gedood wordt. Ze zit op dat moment buiten in het gras te lunchen als ze door diverse schoten wordt geraakt. Net voor ze overlijdt, vragen de jongens, klasgenoten van Rachel, of ze nog steeds in God gelooft. Met een geweer tegen haar hoofd, antwoordt ze: ‘Jullie weten dat ik dat doe’. Een paar seconden later maakt een laatste schot een einde aan haar nog jonge leven.

I’m Not Ashamed is het verhaal van Rachel, gebaseerd op haar eigen woorden uit het dagboek dat ze bijhield. Het verhaal laat zien dat Rachel niet alleen iemand was die oog had voor mensen die niemand anders zag staan maar ook door schade en schande wijs geworden ervoor koos om haar liefde voor Jezus te delen met de mensen om haar heen, inclusief degenen die haar zouden vermoorden.

CD'S

LIVING WITH A FIRE    |    JESUS CULTURE    |    € 14,99    |    bestellen

Het nieuwe (11e) album van Jesus Culture werd live opgenomen in de thuiskerk in Sacramento. Op Living With A Fire staan dertien intense liederen die de kerken en gemeenten oproepen om een grotere passie voor God te tonen. ‘Be Crowned’ is een stevige verklaring van de goedheid en soevereiniteit van God. In ‘Anointing’ is een groot verlangen naar God te horen en ‘Freedom’ inspireert om te een leven te leiden zoals Jezus dat deed. De prachtige nummers worden uitgevoerd door bekende aanbiddingsleiders als: Kim Walker-Smith, Chris Quilala, Bryan and Katie Torwalt, Chris McClarney en Derek Johnson.

 

 

DOOR DIK EN DUN    |    OKÉ4KIDS    |   € 6,95   |   bestellen

“Door dik en dun – Vriendschap vieren” is de nieuwe cd in het kader van de christelijke Kinderboekenmaand 2018 en past bij het Kinderboekenweek thema “Vriendschap”.

Tien nieuwe mooie en leerzame liedjes van onder andere Ron Schröder & Marianne Busser, Elly Zuiderveld, Marcel & Lydia Zimmer, Herman Boon en vele andere artiesten rondom thema’s als: vriendschap, geven is beter dan hebbe, liefde, niet boos blijven en dat je nooit alleen bent.

 

 

DANKBAAR    |    COUNTRY TRAIL BAND    |    € 14,95    |    bestellen

‘Dankbaar’ is een passende titel voor onze nieuwe Nederlandstalige cd. Want als je al 33 jaar lang mensen met muziek over Gods liefde mag vertellen, is dat iets om heel dankbaar voor te zijn, zo vinden wij. Inmiddels is de helft van ons de 60 ruim gepasseerd, maar het vuur om met muziek van God te getuigen brandt nog steeds volop. We denken te mogen stellen dat we nog niets aan zeggingskracht en creativiteit hebben ingeboet. Niet op cd en niet op het podium, want nog steeds is onze agenda behoorlijk gevuld.

 

 

 

 

 

*Voor verzending vanuit de winkels zijn de verzendkosten dezelfde als die van de webshop voor verzending binnen België. Voor het buitenland worden de werkelijke verzendkosten aangerekend.